Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Στο κελάρι μας θα βρείτε τα πιο ποιοτικά προϊόντα

 • Παραδοσιακά & Μοναστηριακά τρόφιμα

  Η νοστιμιά συναντάει την παράδοση. Προϊόντα Ελληνικής προέλευσης και παραγωγής από αγνά υλικά, δίχως πρόσθετα και χρωστικές ουσίες.  

  Περισσότερα
 • Εκκλησιαστικά είδη

  Είδη απαραίτητα για την λατρεία της πίστης μας και για τις προσφορές των πιστών στην Θεία Λειτουργία. Είδη για να κάνετε τόπο προσευχής το δωμάτιό σας. Μοναστηριακά, χειροποίητα και ευλογημένα προϊόντα για τον οίκο κάθε πιστού.

  Περισσότερα
 • Μοναστηριακά εργόχειρα

  Στα περισσότερα μοναστήρια οι μοναχοί, που εγκαταβιώνουν σε αυτά, εργάζονται σε διάφορα εργόχειρα όπως είναι τα κομποσχοίνια.

  Το "Μοναστηριακό Κελάρι" φέρνει κοντά σας εργόχειρα μοναχών και μοναζουσών από διάφορα μοναστήρια της χώρας μας.

  Κομποσχοίνια πλεγμένα στο χέρι με προσευχή σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και με ποικιλία στο είδος του νήματος. Πλεκτοί σταυροί - φυλαχτά για το αυτοκίνητο και για το κρεβάτι.

  Περισσότερα
 • Είδη Δώρων
 • Μοναστηριακά θεραπευτικά και καλλυντικά προϊόντα

  Το φαρμακείο της φύσης στο σπίτι σας! Θεραπευτικά και καλλυντικά προϊόντα που παρασκευάζονται με αγάπη και προσευχή από τους μοναχούς της Ι. Μ. Τρικόρφου.

  Αλοιφές, θεραπευτικά έλαια και σαπούνια παρασκευασμένα με βάση το ελαιόλαδο και διάφορα βότανα. Κρέμες περιποίησης και αντιγήρανσης και άλλα πολλά.

  Περισσότερα
 • Βιβλία - ebooks

  Η Iερά Μονή μας, χάριτι Θεού, από το έτος 1985 έχει ξεκινήσει τις εκδόσεις βιβλίων που συγγράφουν οι πατέρες και συνεχίζει μέχρι σήμερα το συγγραφικό της έργο με επιτυχία.

  Περισσότερα
 • Εικόνες - Αγιογραφίες

  Αγιογραφημένες εικόνες από τους πατέρες της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ. Αγιογραφίες οποιασδήποτε τεχνοτροπίας (εικόνες βυζαντινές, μεταβυζαντινές, νεοναζαρινής σχολής, αναγεννησιακές, ρωσικές κ.α.) φιλοτεχνημένες πάνω σε ξύλο ή κοντραπλακέ θαλάσσης  πάχους 2 εκατ. ή περισσότερο.

  Εικόνες με την τεχνοτροπία της χαρακτικής μεταξοτυπίας με φύλλα χρυσού και εικόνες που αντγράφηκαν σε χαρτί και τοποθετήθηκαν σε ξύλο.

   

  Περισσότερα
 • Σταυροί λαιμού από χρυσό & ασήμι

  Αντίγραφα του σταυρού που φορούσε ο άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ, διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους.

  1. Ασήμι και χρυσός.

  2. Μόνο ασήμι.

  3. Χρυσός. 

  Περισσότερα
Προσφορές
Νέα Προϊόντα