Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Cranberries (200γρ.)

Cranberries (200γρ.)
Cranberries (200γρ.)
Cranberries, τα αντιοξειδωτικά. Καθαρό βάρος 200γρ.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Β-10
Άμεσα διαθέσιμo
  • Τα cranberries μπορούν να αναστείλουν την ανάπτυξη και των πολλαπλασιασμό καρκινικών κυττάρων του μαστού, του δέρματος, του παχέως εντέρου, των πνευμόνων, του εγκεφάλου και του προστάτη.

    Τα περιεχόμενα αντιοξειδωτικά μειώνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης LDL- χοληστερόλης, ενώ αντίθετα αυξάνουν τα επίπεδα της καλής HDL- χοληστερόλης, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό του σχηματισμού της αθηρωματικής πλάκας στον αυλό των αγγείων.

    Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση κάποιων άλλων συστατικών τους, καθιστούν τα cranberries μια τροφή που μπορεί να προλάβει την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων πληρέστερα από άλλες.

    Το πιο γνωστό, ίσως, ώφελος που απορρέει από την κατανάλωση των cranberries είναι η πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Πιό συγκεκριμένα, έχει αποδειχθεί πως τα cranberries παρεμποδίζουν την προσκόλληση των βακτηρίων στα τοιχώματα της ουροποιητικής οδού.

    Όσον αφορά στη γενικότερη αντιβακτηριδιακή τους δράση, προστατεύουν από το σχηματισμό της οδοντικής πλάκας και συμβάλλουν στην εκρίζωση του Η. pylori, του μικροοργανισμού που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του έλκους στομάχου.

Σχετικά Προϊόντα