Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Η Καινή Διαθήκη (σε 2 CD Mp3)

Η Καινή Διαθήκη (σε 2 CD  Mp3)
Η Καινή Διαθήκη (σε 2 CD Mp3)
Η Καινή Διαθήκη (2 CD Mp3 με ανάγνωση της Καινής Διαθήκης στη δημοτική και στο Αρχαίο κείμενο). Τη μετάφραση επιμελήθηκαν οι καθηγητές Π.Βασιλειάδης, Ι.Γαλάνης, Γ.Γαλίτης, Ι.Καραβιδόπουλος. Την επιμέλεια του ύφους είχε η φιλόλογος Καίτη Χιωτέλλη. Διάρκειας 48 ώρες.
Κωδικός προϊόντος:
ΚΔ-7
Άμεσα διαθέσιμo
  • Το Ευαγγέλιο της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο αποτελεί τη μόνη ελπίδα σ' έναν απελπισμένο κόσμο. Στη συσκευασία περιέχεται βιβλίο στοιχείων σύντομης εισαγωγής στην Καινή Διαθήκη και 2 CD - Mp3 που περιέχουν την ανάγνωση της Κ.Δ τόσο στο αρχαίο ελληνικό κείμενο κατά την Πατριαρχική έκδοσή του 1904 (1912), όσο και του κειμένου της γνωστής εγκεκριμένης μετάφρασης της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας στη δημοτική.

    Τη μετάφραση αυτή επιμελήθηκαν οι καθηγητές Π.Βασιλειάδης, Ι.Γαλάνης, Γ.Γαλίτης, Ι.Καραβιδόπουλος. Την επιμέλεια του ύφους είχε η φιλόλογος Καίτη Χιωτέλλη. Το έργο, διάρκειας 48 ωρών, είναι επενδυμένο με πρωτότυπη μουσική που συνετέθη ειδικά για το σκοπό.

    Μπορείτε να τα ακούσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής όπως Η/Υ, Mp3 player, σε όλα τα DVD players και στο κινητό σας τηλέφωνο αφού πρώτα το αντιγράψετε στη μνήμη του χρησιμοποιώντας τον Η/Υ σας.