Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)
An unhandled exception has occured:
exception 'Exception' with message 'This list does not contain a single record' in /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/Framework/List.php:30

Stack trace:
#0 /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Modules/Content_PageDescription/Index.php(40): ATnet_List->GetSingle()
#1 /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Libraries/ATnet/LayoutService/Page.php(183): ATnet_Content_PageDescription->Flush(Array)
#2 /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Templates/Default/Layout/CommonHtmlStart.inc.php(11): ATnet_LayoutService_Page->FlushModule('ATnet_Content_P...', Array)
#3 /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Layout/CommonHtmlStart.inc.php(12): require_once('/var/www/vhosts...')
#4 /var/www/vhosts/monastiriakokelari.gr/httpdocs/Product.php(30): require_once('/var/www/vhosts...')
#5 {main}

Ο Ιησούς ο έρωτας της καρδιάς μου

Ο Ιησούς ο έρωτας της καρδιάς μου
Ο Ιησούς ο έρωτας της καρδιάς μου
Ο Ιησούς ο έρωτας της καρδιάς μου. Αρχιμ. Νεκταρίου Μουλατσιώτη. ISBN: 978-960-88314-1-4. Διαστάσεις: 13,5 X 22,5. σελ. 215.
Κωδικός προϊόντος:
ΒΙΒ-10
Άμεσα διαθέσιμo
  • Έχετε ποτέ συναντήσει άνθρωπο ερωτευμένο; Δείτε τον πως λάμπει! Δείτε τον πως πετάει από χαρά και ευτυχία! Του είναι αδύνατο να κρύψει αυτό που η καρδιά του νιώθει, αυτό που βιώνει όλη του η ύπαρξη! Αν σ’ αυτή την κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος όταν ερωτεύεται έναν άλλον άνθρωπο, μπορείτε να εννοήσετε ή να κατανοήσετε το πώς αισθάνεται και το τι βιώνει η καρδιά και ολόκληρη η ύπαρξη ενός ανθρώπου, όταν αυτόν που ερωτεύεται δεν είναι ένας απλός άνθρωπος, αλλά ο ίδιος ο Θεός; Όταν εραστής του δεν είναι ένα πρόσωπο τυχαίο, που συνάντησε κάποια στιγμή στη ζωή του, αλλά ο Πλάστης του και Δημιουργός του σύμπαντος κόσμου, ο Ιησούς Χριστός;