Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Συμπυκνωμένος χυμός Ροδιού

Συμπυκνωμένος χυμός Ροδιού
-10%
Συμπυκνωμένος χυμός Ροδιού
Συμπυκνωμένος χυμός ροδιού σε συσκευασία των 240ml. Παρασκευάζεται από φρέσκο χυμό ροδιού και σιρόπι από νερό και ζάχαρη.
Κωδικός προϊόντος:
ΧΥΜ-1
Άμεσα διαθέσιμo
Από:
5.00 €
4.50 €
  • Ο συμπυκνωμένος χυμός ροδιού παρασκευάζεται από φρέσκο χυμό ροδιού και σιρόπι από νερό και ζάχαρη. Το σιρόπι λειτουργεί σαν φυσικό συντηρητικό ώστε ο χυμός να συντηρείται περισσότερο καιρό. Επίσης, δεν περιέχει χημικά συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές ουσίες. Τα ρόδια που χρησιμοποιούνται είναι Ελληνικής παραγωγής.

    Ο χυμός του ροδιού χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς εδώ και αιώνες. Ανάμεσα στα άλλα, εμποδίζει την οξείδωση της "κακής" χοληστερίνης (LDL) και μειώνει τα επίπεδα της ολικής και της "κακής" χοληστερίνης σε διαβητικούς ασθενείς με υπερλιπιδαιμία. Προστατεύει από εγκεφαλικές βλάβες, ρίχνει την πίεση του αίματος. Συμβάλει στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος του μαστού και του προστάτη, αλλά και στην επιβράδυνση της ανάπτυξής τους. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία της χρόνιας διάρροιας, της δυσεντερίας και των αιμορραγιών, και για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας. Τέλος καθαρίζει και προστατεύει το δέρμα, χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και του ιού του έρπητα και μειώνει τις ρητίδες και τα έλκη. 

    Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.