Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Παθολογική αλοιφή

Παθολογική αλοιφή
Παθολογική αλοιφή
Η παθολογική πολυθεραπευτική αλοιφή, είναι πολλαπλής χρήσης και από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά στην θεραπεία παθολογικών παθήσεων, έχει αποδειχτεί "θαυματουργή".
Κωδικός προϊόντος:
ΚΕΡ-14
Άμεσα διαθέσιμo
 • Η πολυθεραπευτική αλοιφή αντιμετωπίζει:

  1. Χρόνιες ρευματοαρθριτικές παθήσεις

  2. Εξάλειψη των πόνων από χτυπήματα

  3. Εξάλειψη των πόνων και πρηξιμάτων

  4. Ψύξη μέσης, λαιμού & άλλων σημείων του σώματος

  5. Χαλάρωση διαφόρων σημείων του σώματος από κούραση, πόδια, χέρια κ.α.

  6. Άλατα στον αυχένα

  7. Πονοκέφαλος από κρύο και κούραση

  8. Κτυπήματα, μώλωπες, τραύματα από οποιαδήποτε αιτία

  9. Χρόνιες παθήσεις μέσης (20 – 25 χρόνων)

  10. Χρήση για μασάζ μετά από κατάγματα και εφ’ όσον έχει αφαιρεθεί ο γύψος ή ο νάρθηκας από τον ορθοπεδικό, για να επανέλθει στην αρχική φυσική του κατάσταση το πάσχον σημείο

  11. Χρόνιες κεφαλαλγίες

  12. Χιονίστρες

  13. Κάλοι ποδιών

  Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.
   

 • Ανάλογα με την πάθηση η θεραπεία γίνεται με επάλειψη και με ελαφρό μασάζ. Όταν πρόκειται για χρόνιες παθήσεις όπως παθήσεις της μέσης, των άνω και κάτω άκρων και άλλων σημείων του σώματος, γίνονται δύο έως τρεις επαλείψεις ημερησίως.

  Για θεραπεία από εγκαύματα, τραύματα και λοιπές άλλες παθήσεις πρέπει να γίνονται δύο ή τρεις επαλείψεις ημερησίως, χωρίς όμως να βρέχουμε το σημείο το οποίο θεραπεύουμε.

  Το διάστημα της θεραπείας εξαρτάται από τη βαρύτητα της κάθε παθήσεως, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει επιμονή και υπομονή για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η αποθεραπεία.

Σχετικά Προϊόντα