Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Χαμομηλέλαιο

Χαμομηλέλαιο
Χαμομηλέλαιο
Το χαμομηλέλαιο είναι πολύ ευεργετικό για παθήσεις του δέρματος (ακμή, σκασμένα χέρια κ.α.). Έχει επίσης, ιδιότητες αντιφλεγμονικές, αντισπασμωδικές και καταπραϋντικές. Συσκευασία 50ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΘΕΛ-8
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το χαμομηλέλαιο διευκολύνει τη θεραπεία της ακμής, καθαρίζει το δέρμα, θεραπεύει τα σκασμένα χέρια και καταπραΰνει τον κνησμό των εκζεμάτων.

  Βοηθάει τα βρέφη στο κρυολόγημα του στήθους. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των κολικών, των νευραλγιών και των ρευματικών πόνων.

  Επίσης, ανακουφίζει τα κουρασμένα χέρια και πόδια και ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα.

  Είναι αντιφλεγμονικό, αντισπασμωδικό, καταπραϋντικό και χαλαρωτικό με αντιαλλεργικές ιδιότητες.

  Αντιμετωπίζει, επίσης, τη διάρροια, τη δυσπεψία και την ξινίλα (ξυνοστομαχιά), την αϋπνία, το σύνδρομο ερεθισμού των εντέρων και το έλκος του στομάχου.

  Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. 

 • Μασάζ στη κοιλιά για να αντιμετωπίσετε τους κολικούς.

  Εντριβές για να αντιμετωπίσετε τις νευραλγίες ή τους ρευματικούς πόνους, για να ανακουφίσετε τα κουρασμένα χέρια και πόδια.

  Επάλειψη για να αντιμετωπίσετε το ερεθισμένο δέρμα.

  Τρεις με τέσσερις σταγόνες στο ρόφημα για να αντιμετωπίσετε το έλκος του στόματος, τη διάρροια, τη δυσπεψία και την ξινίλα (ξυνοστομαχιά), την αϋπνία, το σύνδρομο ερεθισμού των εντέρων και το έλκος του στομάχου.