Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Ριγανέλαιο

Ριγανέλαιο
Ριγανέλαιο
Το ριγανέλαιο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλήματων πέψης και έχει ισχυρή αντιική και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που βοηθούν στις δερματικές λοιμώξεις. Συσκευασία 50ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΘΕΛ-4
Άμεσα διαθέσιμo
  • Το ριγανέλαιο είναι κατάλληλο για να αντιμετωπίζει τους μύκητες νυχιών, την ψωρίαση, την πιτυρίδα, την κασίδα, την αρθρίτιδα,  τη σμηγματόρροια,  τις λειχήνες και τις ψείρες.

    Η ισχυρή αντιική και οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που έχει βοηθούν στις δερματικές λοιμώξεις. Βελτιώνει και βοηθά το αναπνευστικό και σκοτώνει τα μικρόβια. Είναι αντιπαρασιτικό και βοηθά με τα προβλήματα πέψης. Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι αποτοξινωτικό.

    Το ριγανέλαιο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες πιστεύεται ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη πολλών μορφών καρκίνου. Είναι μια καλή πηγή σιδήρου, μαγγανίου καθώς και ασβεστίου.

    Προσοχή: Δεν συνιστάται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για άτομα με έλλειψη σιδήρου προτείνεται η λήψη 2 ώρες πριν ή μετά το φαγητό.

    Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. 

  • Τρεις με τέσσερις σταγόνες την ημέρα στο ρόφημα είναι αρκετές για να σας προσφέρει ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται.