Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Αγριοραδικέλαιο (50ml)

Αγριοραδικέλαιο (50ml)
Αγριοραδικέλαιο (50ml)
Το αγριοραδικέλαιο εξαφανίζει με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες, τις βλεφαρίτιδες και τις ''σακούλες'' κάτω από τα μάτια. Καθαρό βάρος 50ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΘΕΛ-2
Άμεσα διαθέσιμo
  • Το αγριοραδικέλαιο εξαφανίζει σταδιακά με φυσικό τρόπο και με απλή επάλειψη τις δύσκολες ρυτίδες, τα καφετιά στίγματα της ηλικίας, τις μικρές ελιές, τις βλεφαρίτιδες και τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια.

    Προσφέρει αποτοξίνωση και προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την γήρανση. Γεμίζει τις ρυτίδες, ενυδατώνει σε βάθος και δίνει λάμψη στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

    Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. 

  • Με απλή επάλειψη σβήνει τις δύσκολες ρυτίδες, τα καφετιά στίγματα της ηλικίας, τις μικρές ελιές, εξαφανίζει τις βλεφαρίτιδες και τις ''σακούλες'' κάτω από τα μάτια.

    Τρεις με τέσσερις σταγόνες στο ρόφημα, κατεβάζει τη χοληστερίνη, το σάκχαρο, βοηθάει στο συκώτι και στην κατακράτηση υγρών.

Σχετικά Προϊόντα