Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βαλσαμέλαιο (50ml)

Βαλσαμέλαιο (50ml)
Βαλσαμέλαιο (50ml)
Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Χρησιμοποιείται εξωτερικά (με μια απλή επάλειψη) για περιποίηση ερεθισμών – φλεγμονών, διάφορων πληγών, δερματοπαθειών, αιμορροΐδων, για τσιμπήματα εντόμων, σκασίματα σε φτέρνες και αγκώνες. Καθαρό βάρος 50ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΘΕΛ-1
Άμεσα διαθέσιμo
  • Περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία.

    Για την παρασκευή του ελαίου χρησιμοποιήθηκαν αυτοφυή άνθη βάλσαμου σε ολοκληρωμένο στάδιο ανθοφορίας με την εμβάπτισή τους σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο. 

    Χρησιμοποιείται εξωτερικά με μια απλή επάλειψη, για περιποίηση ερεθισμών – φλεγμονών, διάφορων πληγών, δερματοπαθειών, για τσιμπήματα εντόμων, αιμορροΐδες, σκασίματα σε φτέρνες και αγκώνες.  

    Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. 

  • Με μια απλή επάλειψη ανακουφίζει και θεραπεύει άμεσα πληγές, εγκαύματα, κιρσούς, φλεγμονές, ερεθίσματα, κνησμούς, τσιμπήματα εντόμων, δερματοπάθειες, σκασίματα σε πτέρνες και αγκώνες, αιμορροΐδες, ρευματισμούς, αρθριτικά.

    Μια κουταλιά του γλυκού στο ρόφημα ανακουφίζει το έλκος στομάχου, τη διάρροια, εσωτερικές φλεγμονές, καούρες.

Σχετικά Προϊόντα