Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βασιλικός πολτός

Βασιλικός πολτός
Βασιλικός πολτός
Ελληνικός βασιλικός πολτός. Ο βασιλικός πολτός έχει αποδειχτεί ότι είναι η πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης. Ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, αυξάνει τη φυσική αντίσταση στις εξωτερικές προσβολές αλλά και στις εσωτερικές ανωμαλίες και μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης. Συσκευασία των 20 γραμ. στην προσιτή τιμή των 20 ευρώ.
Κωδικός προϊόντος:
ΜΕΛ-3
Άμεσα διαθέσιμo
  • Έχει αποδειχτεί ότι είναι η πλουσιότερη υγιεινή τροφή της φύσης. Επιδρά θετικά στον μεταβολισμό, στην ανάπτυξη και τη μακροζωία. Ρυθμίζει και εξισορροπεί τις λειτουργίες του οργανισμού, οξυγονώνει τα κύτταρα και αυξάνει τη φυσική αντίσταση στις εξωτερικές προσβολές αλλά και στις εσωτερικές ανωμαλίες. Αυξάνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, τονώνει τη μνήμη, την αντοχή κ.α.

    Σύμφωνα με έρευνες των Καναδών καθηγητών TOWSEND & LUGAS του Πανεπιστημίου  GUELPH του Καναδά, ο Βασιλικός πολτός έχει και αντικαρκινικές ιδιότητες.

    Ο βασιλικός πολτός συνιστάται:

    για παιδιά με αναιμία που παρουσιάζουν καθυστέρηση στην ανάπτυξη στο λύκειο, για την προετοιμασία των εξετάσεων, κατά την ανάρρωση.

    Για ενήλικες: Για την πρόληψη εποχιακών ιώσεων, κατά της κατάθλιψης, του άγχους, του στρες, κατά της δυσκοιλιότητας, κατά της ανικανότητας και της στειρότητας, κατά των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, κατά της αθηροσκλήρωσης (έλεγχος των επιπέδων της χοληστερόλης), κατά της κόπωσης, κατά του υποσιτισμού και της νευρικής ανορεξίας, κατά της μυϊκής δυστροφίας, κατά της ασθένειας του Parkinson, κατά της ασθένειας του Alzheimer, κατά της υπέρτασης, κατά του σακχαρώδη διαβήτη, για την ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος-αντιμικροβιακή δράση (κυρίως έναντι στρεπτόκοκκων, σταφυλόκοκκων και Ε.coli, bacilli coli), τόνωση και ενδυνάμωση του δέρματος (λόγω του κολλαγόνου που περιέχει-μείωση ρυτίδων) και του τριχωτού της κεφαλής, μειώνει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, βελτιώνει το άσθμα, προσφέρει αναβολική υποστήριξη με αποτέλεσμα την αθλητική απόδοση (αυξημένη ενέργεια, αντοχή και φυσική δύναμη), μειώνει αλλεργικά συμπτώματα άλλων αιτιών και άλλα πολλά.

  • Ο βασιλικός πολτός μπορεί να χορηγείται ημερησίως. Συνιστάται ως δόση ένα μικρό κουταλάκι τη φορά (μισό γραμμάριο) μετά το πρωινό γεύμα, επί 20 ημέρες. Μετά από παύση 10 ημερών μπορεί να επαναληφθεί ο κύκλος. Το κουταλάκι περιλαμβάνεται κατά την αγορά. Συντηρείται σε θερμοκρασία 5 βαθμών C στο ψυγείο έως 6 μήνες. Στην κατάψυξη έως 12 μήνες.