Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Γύρη Μελισσών 200γρ.

Γύρη Μελισσών 200γρ.
Γύρη Μελισσών 200γρ.
Γύρη μελισσών χωρίς συντηρητικά σε γυάλινο βαζάκι. Καθαρό βάρος 200γρ.
Κωδικός προϊόντος:
ΜΕΛ-1
Άμεσα διαθέσιμo
 • Η γύρη είναι φυσική τροφή, πλουσιότατη σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για την διατροφή μας. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ρουτίνη, γνωστή ως βιταμίνη R, η οποία αυξάνει την αντίσταση των τριχοειδών αγγείων, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.

  Η γύρη βοηθά στην διανοητική λειτουργία, ενισχύει τη συστολή της καρδιάς και έχει διουρητική δράση. Βελτιώνει την όρεξη γι αυτό και συνιστάται ιδιαίτερα για περιπτώσεις:

  • Αδυναμίας και γενικής εξασθένισης του οργανισμού.
  • Απώλειας βάρους
  • Εντερικών ανωμαλιών.
  • Ψυχώσεων και νευρασθενειών
  • Απώλειας μνήμης
  • Κακού μεταβολισμού

  Η γύρη βελτιώνει την κατάσταση ατόμων που έχουν ήπιες αλλεργικές εκδηλώσεις και τους βοηθά ώστε να αποκτήσουν βαθμιαία αντίσταση (ανοσοποίηση). Έχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη και βελτιώνει την θεραπευτική αγωγή στην προστατίτιδα (φλεγμονή του προστάτη). Επιπλέον ρυθμίζει την εντερική λειτουργία και αποστειρώνει ολόκληρο το πεπτικό σύστημα (και γι αυτό μερικοί της έδωσαν τον τίτλο "αστυνόμος εντέρων"). Επίσης χαμηλώνει την αρτηριακή πίεση, αυξάνει την ικανότητα για εργασία, προωθεί τον πλουτισμό της αιμογλοβίνης, καταπραΰνει τα νεύρα και καταπολεμά την αϋπνία.

  Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.

 • Τριάντα πέντε γραμμάρια γύρης (μια κουταλιά της σούπας) την ημέρα, καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες μας σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η κατανάλωση γύρης πρέπει να ξεκινήσει με μικρή ποσότητα μέχρι να συνηθίσει το στομάχι.

  Προτείνεται μια κουταλιά του γλυκού καθημερινά για μια περίπου εβδομάδα και σταδιακή αύξηση σε μια κουταλιά της σούπας.

  Η κατανάλωση γύρης θα πρέπει να συνεχισθεί χωρίς διακοπή για 4-6 μήνες ανάλογα με τις ανάγκες και την αντίδραση κάθε ατόμου ξεχωριστά.

  Η γύρη καταναλώνεται αυτούσια όπως έχει ή διαλυμένη.

  Προσοχή: Η γύρη διατηρείται σε δροσερό μέρος όσο το βαζάκι είναι σφραγισμένο. Από τη στιγμή που θα ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο.

Σχετικά Προϊόντα