Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Άγιον Φως - Το θαύμα του Φωτός της Αναστάσεως στον τάφο του Χριστού

Άγιον Φως - Το θαύμα του Φωτός της Αναστάσεως στον τάφο του Χριστού
Άγιον Φως - Το θαύμα του Φωτός της Αναστάσεως στον τάφο του Χριστού
Το παρόν βιβλίο καταγράφει εβδομήντα ιστορικές μαρτυρίες για την εμφάνιση του Αγίου Φωτός στον τάφο του Χριστού, καλύπτοντας μια περίοδο 13 αιώνων (4ος-16ος αι.). Πέμπτη έκδοση. Σκληρό εξώφυλλο. Διαστάσεις 24,5Χ17,5εκ. Σελίδες 311. ISBN: 978-96099255-9-4
Κωδικός προϊόντος:
ΒΙΒ-97
Αποστολή σε 5 εργάσιμες ημέρες
  • Η έλευση του Αγίου Φωτός κάθε Μεγάλο Σάββατο στον Τάφο του Ιησού είναι το μοναδικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορία που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, επί 17 περίπου αιώνες. Το παρόν βιβλίο καταγράφει τη μαρτυρία της ιστορίας για το γεγονός αυτό, καλύπτοντας μια περίοδο 13 αιώνων (4ος-16ος αι.).
    Εβδομήντα συγγραφείς του μεσαιωνικού κόσμου, ανάμεσά τους 14 Γάλλοι, 9 Άγγλοι, 7 Έλληνες, 6 Γερμανοί, 5 Άραβες, 5 Αρμένιοι, 4 Πέρσες, 4 Ιταλοί, 3 Ρώσοι, 3 Ισλανδοί, 2 Αιγύπτιοι, 2 Χαλδαίοι, 1 Μολδαβός, 1 Αιθίοπας, 1 Σύρος, 1 Βέλγος, 1 Αυστριακός και 1 Ελβετός, περιγράφουν την κάθοδο του Αγίου Φωτός, το οποίο κάθε Μεγάλο Σάββατο φανερώνεται στον Τάφο του Θεανθρώπου ως υπενθύμιση και ως επαλήθευση της Αναστάσεώς Του.
    Επιπλέον, οι μετρήσεις του Αναπλ. Καθηγητή Φυσικής, Αντρέι Βολκόφ, στον Τάφο του Ιησού το Μεγάλο Σάββατο του 2008 επιβεβαιώνουν επιστημονικά την κάθοδο του Φωτός και αποκαλύπτουν τρία γεγονότα τα οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει "απίστευτα και πλήρως ανεξήγητα". Στο βιβλίο περιέχεται επίσης και μία ιστορική-αρχαιολογική έρευνα σχετικά με την αρχική μορφή του Τάφου του Ιησού και του βράχου του Γολγοθά, μαζί με μια σειρά αναπαραστάσεων των δύο τοποθεσιών, όπως φαίνονταν το έτος 33 μ.Χ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).