Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Εχινάκεια (50γρ.)

Εχινάκεια (50γρ.)
-18%
Εχινάκεια (50γρ.)
Η Εχινάκεια συμβάλει στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, στην επούλωση των πληγών, στην υγεία του δέρματος, στη διέγερση της ανοσοποιητικής απόκρισης και ως αντισηπτικό. Αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη θεραπεία για τα κρυολογήματα και τη γρίπη.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Β-18
Άμεσα διαθέσιμo
Από:
5.50 €
4.50 €
  • Η Εχινάκεια συμβάλει στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, στην επούλωση των πληγών, στην υγεία του δέρματος, στη διέγερση της ανοσοποιητικής απόκρισης και ως αντισηπτικό. Αποτελεί μια ευρέως διαδεδομένη θεραπεία για τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

    Διεγερτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Έχει αποδειχτεί οτι διεγείρει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων και τις εκκρίσεις τους σε παράγοντα νέκρωσης όγκων (TNF), που προκαλεί την καταστροφή των κυττάρων και των μικροβίων. Αντιϊκό. Τα εκχυλίσματα της Εχινάκιας έχουν επιδοκιμαστεί για τις δραστικές αντιϊκές τους ιδιότητες. Αντισπασμωδικό. Λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης. Ανακουφίζει από την αρθρίτιδα. Ανακουφίζει από το στομαχόπονο.

    ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Η Εχινάκεια δεν θα πρέπει να λαμβάνεται μαζί με ανοσοκαταστολείς, καθώς ενδέχεται να αλληλεπιδράσει με την εν λόγω φαρμακευτική αγωγή. Δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από 2 μήνες, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή από άτομα με αλλεργία στην αμβροσία ή σε φυτά που ανήκουν στην οικογένεια των ηλίανθων. Απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 4 ετών, σε εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Σχετικά Προϊόντα