Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Οι Ψαλμοί του Δαυίδ (βιβλίο και 2 CD Mp3)

Οι Ψαλμοί του Δαυίδ (βιβλίο και 2 CD Mp3)
Οι Ψαλμοί του Δαυίδ (βιβλίο και 2 CD Mp3)
Στη συσκευασία περιέχεται το βιβλίο των Ψαλμών στη δημοτική και δύο ψηφιακοί δίσκοι CD Mp3 που περιέχουν την ανάγνωση των Ψαλμών. Με σκληρό εξώφυλλο διαστάσεων 15,5Χ16,5εκ. Τα δύο CD είναι σε μορφή Mp3/64Kbps/24 KHz και διάρκειας 11 ωρών.
Κωδικός προϊόντος:
ΚΔ-8
Άμεσα διαθέσιμo
  • Κατεξοχήν βιβλίο προσευχής του ανθρώπου το οποίο εκφράζει: ευγνωμοσύνη για το πολύπλευρο έλεος του Θεού και τις ευεργεσίες Του, μετάνοια και εξομολόγηση για τις αμαρτίες, ικεσία για βοήθεια, αλαλαγμό χαράς για τη θεία συμπαράσταση και σωτηρία.

    Στη συσκευασία περιέχεται το βιβλίο των Ψαλμών στη δημοτική και δύο ψηφιακοί δίσκοι CD Mp3 που περιέχουν την ανάγνωση των Ψαλμών τόσο από το κείμενο των Εβδομήκοντα (Ο') όσο και από τη γνωστή μετάφραση της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας από το εβραϊκό πρωτότυπο στη δημοτική. Τη μετάφραση αυτή επιμελήθηκε ομάδα καθηγητών Πανεπιστημίου των Θεολογικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Την επιμέλεια του ύφους είχε η φιλόλογος Καίτη Χιωτέλλη. Το έργο, διάρκειας περίπου 11 ωρών, είναι επενδυμένο με πρωτότυπη μουσική, που συνετέθη ειδικά για το σκοπό αυτό με τη χρήση και παραδοσιακών τοπικών οργάνων ανάλογων προς τα βιβλικά όργανα της εποχής των Ψαλμών.

    Τα δύο CD είναι σε μορφή Mp3/64Kbps/24 KHz

    Μπορείτε να τα ακούσετε σε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής όπως Η/Υ, Mp3 player, σε όλα τα DVD players και στο κινητό σας τηλέφωνο αφού πρώτα το αντιγράψετε στη μνήμη του χρησιμοποιώντας τον Η/Υ σας.