Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Μέλι Κουμαριάς 960γρ.

Μέλι Κουμαριάς 960γρ.
Μέλι Κουμαριάς 960γρ.
Το μέλι κουμαριάς είναι άριστο φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και αποτελεί ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό από διάφορες ασθένειες, διότι περιέχει φυσικές αντιβιοτικές ουσίες σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλα μέλια. Ιδανικό για τους διαβητικούς τύπου Β΄ και σε όσους κάνουν δίαιτα.
Κωδικός προϊόντος:
ΜΕΛ-10
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το μέλι κουμαριάς δυστυχώς δεν είναι και τόσο γνωστό στη χώρα μας. Αντίθετα, στο αγοραστικό κοινό της Ευρώπης και Ρωσίας είναι περιζήτητο για τις ευεργετικές του ιδιότητες που το κάνει ξεχωριστό από τα άλλα μέλια.

  Είναι άριστο φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και αποτελεί ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό από διάφορες ασθένειες, διότι περιέχει φυσικές αντιβιοτικές ουσίες σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλα μέλια.

  Είναι διουρητικό και χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος. Ακόμη και τα φύλλα της κουμαριάς ενδείκνυνται στην πρακτική ιατρική, για τις φλεγμονές του ουροποιητικού και του εντέρου. Ακόμα χρησιμοποιείται και σε περιπτώσεις με ήπιες λοιμώξεις των βρόγχων.

  Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε γλυκόζη και φρουκτόζη, με αποτέλεσμα να περιέχει λιγότερες θερμίδες, καθιστώντας το ιδανικό μέλι για τους διαβητικούς τύπου Β΄ και σε όσους κάνουν δίαιτα.

  Δρα θετικά στο κυκλοφορικό, τα νεφρά και την καρδιά, χάρη στην ουσία Arbutin, η οποία καθαρίζει το αίμα και ρυθμίζει το επίπεδο της χοληστερίνης. Επίσης περιέχει τον πολυσακχαρίτη, Τυρανόζη ο οποίος αυξάνει τη ζωή των κυττάρων και το ένζυμο Διαστάση ή Αμυλάση, το οποίο διασπά το άμυλο.

  Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.

Σχετικά Προϊόντα