Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Κίστου (30ml)

Βάμμα Κίστου (30ml)
Βάμμα Κίστου (30ml)
Το αγιορείτικο βάμμα κίστου έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Συμβάλλει στη μείωση της κακής χοληστερίνης και ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές. Καθαρό βάρος 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-27
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το βάμμα κίστου διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τις οξειδωτικές βλάβες στους ιστούς, ενισχύοντας τον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο.

  Ο βλαστός και τα φύλλα περιέχουν βαλσαμώδη ρητινική αρωματική ύλη, το λάδανο. Στη ρητίνη περιέχονται οργανικές ενώσεις που ονομάζονται λαμβανικά διτερπένια, οι οποίες σύμφωνα με μελέτες παρουσιάζουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.

  Επιπλέον, περιορίζει την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος, αυξάνοντας τα επίπεδα της καλής χοληστερίνης και μειώνοντας αντίστοιχα τα επίπεδα της κακής. Συμβάλλει, έτσι, στην προστασία από καρδιακά νοσήματα.

  Το βάμμα κίστου, ακόμη, ανακουφίζει από προβλήματα του στομάχου και του εντέρου και δρα κατά της παχυσαρκίας. Διαθέτει καταπραϋντικές, στυπτικές, αναλγητικές και σπασμολυτικές ιδιότητες. Δρα κατά της αϋπνίας. Μειώνει τα συμπτώματα της βρογχίτιδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για την αποφυγή των κρυολογημάτων.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 7 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.