Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Ευκάληπτου (30ml)

Βάμμα Ευκάληπτου (30ml)
Βάμμα Ευκάληπτου (30ml)
Το βάμμα ευκαλύπτου είναι ωφέλιμο για την αντιμετώπιση της γρίπης, των νευραλγιών, των ρευματισμών και της αρθρίτιδας. Βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών του αναπνευστικού. Συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών και ανακουφίζει από τους πόνους σε μυς και αρθρώσεις. Καθαρό βάρος 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-26
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το αγιορείτικο βάμμα ευκαλύπτου είναι ωφέλιμο για την αντιμετώπιση της γρίπης, των νευραλγιών και των ρευματισμών. Συμβάλλει στην καταπολέμηση των φλεγμονών του αναπνευστικού συστήματος και του βήχα, ανακουφίζει από τις βρογχίτιδες (οξείες, χρόνιες), το άσθμα και τον πονόλαιμο, ενώ καταπολεμά τα βακτήρια.

  Το βάμμα ευκαλύπτου συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών και ανακουφίζει από τους πόνους σε μυς και αρθρώσεις. Συστήνεται σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και ρευματισμών. Δρα επίσης τονωτικά στην κυκλοφορία του αίματος.

  Ο ευκάλυπτος διαθέτει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση και βοηθά στην επούλωση πληγών, εκδορών και ελαφρών εγκαυμάτων. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες για τους πνεύμονες. Τροποποιεί τις βρογχικές εκκρίσεις και απελευθερώνει το φλέγμα, διευκολύνοντας έτσι τον βήχα. Μετριάζει τις κρίσεις άσθματος και ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας και της φαρυγγίτιδας.

  Συμβάλλει, ακόμη, στην αντιμετώπιση της υπνηλίας, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και τονώνει τη διάθεση. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες το καθιστούν δραστικό στις φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος (π.χ. κυστίτιδες).

  Ο ευκάλυπτος έχει υπογλυκαιμική δράση, γι' αυτό οι διαβητικοί δεν πρέπει να τον καταναλώνουν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των έξι ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 7 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των έξι ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.