Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Τσούκνιδας (30ml)

Βάμμα Τσούκνιδας (30ml)
Βάμμα Τσούκνιδας (30ml)
Το βάμμα τσουκνίδας συνίσταται για προβλήματα του ουροποιητικού και την απώλεια βάρους. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από το αίμα, τονώνει τον οργανισμό και λειτουργεί ευεργετικά στην αντιμετώπιση της αναιμίας. Καθαρό βάρος 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-23
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το βάμμα τσουκνίδας συνίσταται για προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, για την απώλεια βάρους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Δρα προληπτικά στον σχηματισμό λίθων στα νεφρά και τη χολή.

  Η τσουκνίδα περιέχει βιταμίνη Α και C, ένζυμα, μέταλλα και άλατα τα οποία βοηθούν στον πολλαπλασιασμό των ερυθρών κυττάρων του αίματος και κατά συνέπεια λειτουργεί ευεργετικά στην αντιμετώπιση της αναιμίας.

  Το βάμμα τσουκνίδας βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό. Τονώνει τον οργανισμό επιδρώντας ευεργετικά στη λειτουργία του συκωτιού, της χολής και του εντέρου, δρώντας παράλληλα σαν ασπίδα προστασίας χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του.

  Το αγιορείτικο βάμμα τσουκνίδας, ακόμη, συμβάλλει στην μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Έχει ευεργετικές ιδιότητες σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, ρευματισμών καθώς και σε δερματοπάθειες. Τονώνει το κυκλοφορικό σύστημα και βοηθά στην μείωση της πίεσης του αίματος.

  Είναι αντιδιαβητικό, αντιδιαρροϊκό και αντιδιουρητικό. Βοηθά όσους πάσχουν από ίκτερο καθώς και αυτούς που υποφέρουν από έλκος στομάχου.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 7 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.