Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Φλαμουριού (30ml)

Βάμμα Φλαμουριού (30ml)
Βάμμα Φλαμουριού (30ml)
Το βάμμα φλαμουριού καταπραΰνει τους πόνους από ρευματισμούς και αρθρίτιδα καθώς συμβάλλει στη διάλυση του ουρικού οξέως. Έχει χαλαρωτική δράση σε στιγμές νευρικών εντάσεων. Επιδρά στο κυκλοφορικό σύστημα, και ανακουφίζει τους πόνους που προκαλούν οι ημικρανίες. Καθαρό βάρος 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-22
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το βάμμα φλαμουριού, σύμφωνα με την παράδοση, καταπραΰνει τους πόνους από ρευματισμούς και αρθρίτιδα καθώς συμβάλλει στη διάλυση του ουρικού οξέως. Βοηθάει τους βρόγχους στον ξηρό βήχα και το κρυολόγημα χάρη στις αντιβηχικές και σπασμολυτικές ιδιότητες που διαθέτει.

  Σε περιπτώσεις γρίπης βοηθά στη ρύθμιση της αναπνοής. Ανακουφίζει από το συνάχι και γενικά από τα προβλήματα των αναπνευστικών οδών.

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά κατά της δημιουργίας αρτηριοσκλήρυνσης και υπέρτασης. Σημαντική είναι η χαλαρωτική του δράση σε στιγμές νευρικών εντάσεων, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας.

  Ακόμη, επιδρά στο κυκλοφορικό σύστημα, γι' αυτό καθίσταται κατάλληλο για την αντιμετώπιση ορισμένων μορφών ημικρανίας. Οι χαλαρωτικές του ιδιότητες δρουν κατά του πονοκεφάλου, του πανικού, της νευρικής ταχυπαλμίας και της υψηλής πίεσης.

  Το βάμμα φλαμουριού συμβάλλει στην αντιμετώπιση της υδρωπικίας, της κυστίτιδας, της δυσκοιλιότητας, της δυσπεψίας, των ουρικών φλεγμονών, της ουρικής αρθρίτιδας καθώς και στην απόφραξη της σπλήνας και του ήπατος. Το φλαμούρι θεωρείται, γενικά, μαλακτικό του στομάχου.

  Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα θετικά στην μείωση της χοληστερίνης και τη χαλάρωση των αρτηριών.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 7 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.