Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Xαμομηλιού (30ml)

Βάμμα Xαμομηλιού (30ml)
Βάμμα Xαμομηλιού (30ml)
Το αγιορείτικο βάμμα χαμομηλιού έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Συμβάλλει στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων. Βοηθά στην μείωση των γαστρεντερολογικών ενοχλήσεων και των πόνων στην κοιλιά. Καθαρό βάρος: 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-21
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το βάμμα χαμομηλιού, σύμφωνα με την παράδοση, έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση καταπολεμώντας ιούς και βακτήρια. Είναι κατάλληλο για τις φλεγμονές του βλεννογόνου, της στοματίτιδας και τις δερματοπάθειες που οφείλονται σε βακτήρια.

  Έχει ηρεμιστικές και ήπιες υπνωτικές ιδιότητες. Δρα ως μυοχαλαρωτικό για τους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Η αντισπασμωδική δράση που έχει το βάμμα χαμομηλιού συμβάλλει στην μείωση των γαστρεντερολογικών ενοχλήσεων και των πόνων της περιόδου.

  Ακόμη, βοηθά στις περιπτώσεις της κολίτιδας, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, της γαστρίτιδας και γενικά συμβάλλει στη βελτίωση της πέψης.

  Χαλαρώνει το στομάχι, ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τη δράση του στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων και της ιγμορίτιδας λόγω της αντιμικροβιακής του ιδιότητας.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 7 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.