Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Λουΐζας (30ml)

Βάμμα Λουΐζας (30ml)
Βάμμα Λουΐζας (30ml)
Το βάμμα λουΐζας είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε περιόδους δίαιτας και αποτοξίνωσης του οργανισμού. Βοηθά στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών από τον οργανισμό και στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού. Καθαρό βάρος: 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-18
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το βάμμα λουΐζας δρα επικουρικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

  Η σημαντικότερη ιδιότητα που έχει το βάμμα λουΐζας θεωρείται πως είναι η διουρητική. Είναι κατάλληλο σε περιόδους δίαιτας και αποτοξίνωσης του οργανισμού και αποτελεί χρήσιμο προϊόν για το αδυνάτισμα.

  Βοηθά στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών από τον οργανισμό, αλλά και την καύση της κυτταρίτιδας. Η συχνή χρήση του βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, στη ρύθμιση της όρεξης και στη διούρηση. Ακόμη, βοηθά σημαντικά στη σύσφιξη του δέρματος.

  Σύμφωνα με την παράδοση, διαθέτει σπασμολυτικές ιδιότητες οι οποίες βοηθούν στις στομαχικές διαταραχές, όπως η δυσπεψία, ο μετεωρισμός, η νεύρωση στομάχου και οι κολικοί στομάχου και εντέρου.

  Η έντονη διουρητική και αποσυμφορητική δράση της λουΐζας θεωρείται ότι βοηθά σε περιπτώσεις ατόμων με νεφρολιθιάσεις, με πρηξίματα στον υποδόριο ιστό λόγω κακής κυκλοφορίας του αίματος και με αρτηριακή πίεση που συνοδεύεται από έντονη κατακράτηση υγρών.

  Σε περίπτωση που θέλετε να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, μπορείτε να συνδυάσετε το βάμμα λουΐζας με το αγιορείτικο βάμμα πράσινου τσαγιού για καλύτερα αποτελέσματα.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • 15 σταγόνες 2 φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

  Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των 6 ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.