Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Βάμμα Πρόπολης (30ml)

Βάμμα Πρόπολης (30ml)
Βάμμα Πρόπολης (30ml)
Το βάμμα πρόπολης είναι ιδανικό για την καταπολέμηση του κρυολογήματος, των ιώσεων, του πονόλαιμου και της φαρυγγίτιδας. Ενισχύει με απόλυτα φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα και θωρακίζει τον οργανισμό. Καθαρό βάρος: 30ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-17
Άμεσα διαθέσιμo
  • Το βάμμα πρόπολης είναι ένα ισχυρό φυσικό μελισσοκομικό προϊόν για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την τόνωση του οργανισμού. Φτιαγμένο με τη σοφία των Αγιορειτών πατέρων και μόνο με φυσικά συστατικά, αποτελεί ένα 100% γνήσιο μοναστηριακό προϊόν.

    Δρα εναντίον των ιώσεων και των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, ενισχύοντας με απόλυτα φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό. Συμβάλλει στην καταπολέμηση των βακτηρίων και των παθογόνων μικροοργανισμών και θωρακίζει τον οργανισμό.

    Επίσης, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες. Διαθέτει, επίσης, αναλγητική δράση και επουλώνει άριστα πληγές της στοματικής κοιλότητας.

    Δεν πρέπει να καταναλώνεται από παιδιά κάτω των έξι ετών και από γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

    Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

  • Εφτά σταγόνες δύο φορές την ημέρα διαλυμένες σε νερό, τσάι ή χυμό.

Σχετικά Προϊόντα