Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Μυκητίαση νυχιών (10ml)

Μυκητίαση νυχιών (10ml)
Μυκητίαση νυχιών (10ml)
Ένα καινοτόμο και ευεργετικό προϊόν για να αντιμετωπίσετε την μυκητίαση των νυχιών. Αποκαθιστά άμεσα τα κατεστραμμένα νύχια. Συστατικά: εκχύλισμα μύρου, ρίγανης, θυμαριού και ξύδι. Καθαρό βάρος 10ml.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Ε-16
Άμεσα διαθέσιμo
 • Το έλαιο για την μυκητίαση νυχιών διαθέτει ισχυρή δράση και μοναδικές ιδιότητες. Τα αποτελέσματα από τη χρήση του είναι άμεσα ορατά.

  Το μύρο, εκτός από ευλογία με συμβολική σημασία, αποτελεί ένα έλαιο με ευεργετικές ιδιότητες, στυπτικές, αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αποχρεμπτικές, τονωτικές, επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές και αντικαταρροϊκές.

  Η ρίγανη έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες, βακτήρια και ιούς. Χρησιμοποιείται κατά των μολύνσεων καθώς και για τους μύκητες νυχιών.

  Το θυμάρι καταπολεμά τα μικρόβια. Χάρη στη θυμόλη και τη βορενόλη που περιέχει, διαθέτει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

  Να μην εφαρμόζεται σε αλλεργικά και ερεθισμένα δέρματα, καθώς και σε ανοιχτές πληγές.

  Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά φάρμακα· γι' αυτό το λόγο να αποφεύγεται η χρήση χωρίς συμβουλή από γιατρό σε εγκύους, μωρά, άτομα με επιληψία και υπέρταση και άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

 • Εφαρμόζουμε σε καθαρό νύχι με το πινέλο δύο φορές την ημέρα.

Σχετικά Προϊόντα