Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Κηραλοιφή με Τριαντάφυλλο (100γρ.)

Κηραλοιφή με Τριαντάφυλλο (100γρ.)
Κηραλοιφή με Τριαντάφυλλο (100γρ.)
Κηραλοιφή με ελαιόλαδο, κερί, μαστίχα Χίου, αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, τριανταφυλλόξυλου καί νερολίου. Καθαρό βάρος 100γρ.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Κ-8
Άμεσα διαθέσιμo
 • Σε περίπτωση εγκαύματος, αν χρησιμοποιηθεί αμέσως, ανακουφίζει από τον έντονο πόνο, αναπλάθει το καμμένο δέρμα χωρίς να αφήνει σημάδι.

  Ιδανική για ενυδάτωση προσώπου και ευαίσθητων δερματικά περιοχών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά το ξύρισμα για την προστασία καί ισορρόπηση του δέρματος. Δρα κατά της κυτταρίτιδας, των ρυτίδων και των ραγάδων. Βοηθάει στην ανάπλαση και την ανόρθωση της επιδερμίδας.

  Να αποφεύγεται η πολύωρη έκθεση στον ήλιο ύστερα από την εφαρμογή της. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ για ορατά και άμεσα αποτελέσματα.

  Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στο Ι.Κ. Ἁγ. Νικολάου Καρεών, Αγίου Όρους.

  Να μην εφαρμόζεται σε αλλεργικά και ερεθισμένα δέρματα, καθώς και σε ανοιχτές πληγές.

  Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά φάρμακα· γι' αυτό το λόγο να αποφεύγεται η χρήση χωρίς συμβουλή από γιατρό σε εγκύους, μωρά, άτομα με επιληψία και υπέρταση και άτομα που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης, χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.