Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Κεραλοιφή για Αρθρίτιδες

Κεραλοιφή για Αρθρίτιδες
Κεραλοιφή για Αρθρίτιδες
Πλούσια σε αιθέρια έλαια κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Ιδιαίτερα αποτελεσματική σε πόνους αρθρώσεων, μυών και μέσης. Καθαρό Βάρος 75γρ.
Κωδικός προϊόντος:
ΑΓΠ-Κ-6
Άμεσα διαθέσιμo
 • Πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει θεραπευτική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά βοηθούν στην αποκατάσταση των σημείων που πάσχουν.

  Ιδιαίτερα αποτελεσματική σε πόνους αρθρώσεων, μυών και μέσης. Θεραπεύει και ανακουφίζει παθήσεις αρθριτικών, χρόνιας αρθρίτιδας, ρευματοπάθειας, κρυολογήματος, με εντριβές στα πονεμένα σημεία.

  Δεν περιέχει πρόσθετα ή χημικά. Έχει παχύτερη υφή όταν διατηρείται στο ψυγείο.

  Συστατικά: Λάδι άρνικας, κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ, αιθέρια έλαια γωλθερίας, υλάνγκ υλάνγκ, μέντας, γαρύφαλλου, βιταμίνης Ε'.

  Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στο Ι.Κ. Ἁγ. Νικολάου, Καρεών, Αγίου Όρους.

  Να μην εφαρμόζεται σε αλλεργικά και ερεθισμένα δέρματα καθώς και σε ανοιχτές πληγές.

  Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά φάρμακα για αυτό το λόγο να αποφεύγεται ἡ χρήση χωρίς συμβουλή από γιατρό σε εγκύους, μωρά, άτομα με επιληψία και υπέρταση και άτομα πού ακλουθούν ομοιοπαθητική αγωγή.

  Οι ως άνω πληροφορίες δεν είναι ιατρικές συμβουλές ούτε υποκατάστατο συμβουλών άλλου επαγγελματία της υγειονομικής περίθαλψης. Παρέχονται για ενημερωτικούς και μόνον λόγους. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περίθαλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.