Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)
Φίλτρα Αναζήτησης
Εύρος τιμής
  • Ημερολόγιο τοίχου 2019
  • Πακέτο προσφοράς 3 προϊόντων
  • Πακέτο προσφοράς 5 προϊόντων

Πολυθεραπευτικές αλοιφές

Οι δυο πολυθεραπευτικές αλοιφές, είναι πολλαπλής χρήσης και από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά τους στην θεραπεία δερματολογικών και παθολογικών παθήσεων, έχουν αποδειχτεί θαυματουργές.

Δοκιμασμένες επί μακρό χρόνο σε πολλές δερματολογικές και παθολογικές παθήσεις έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα. Οι πολυθεραπευτικές αλοιφές παρασκευάζονται από βότανα, φυτά και προϊόντα πολλά στον αριθμό, τα οποία είναι ότι ωραιότερο και εκλεκτότερο μπορεί να δώσει η ευλογία του Θεού.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο αυτές πολυθεραπευτικές αλοιφές δεν έχουν καμία απολύτως παρενέργεια, δεν είναι «δηλητηριώδεις», έχουν και οι δύο απολυμαντική ικανότητα και δεν κάνουν ποτέ κακό, ακόμα και όταν αγγίζουν τα χείλη ή το στόμα.

Το μόνο σημείο στο οποίο πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους είναι τα μάτια γιατί προκαλούν τσούξιμο.

Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου και δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Η χρήση και η θεραπεία με τις παραπάνω πολυθεραπευτικές αλοιφές πρέπει να γίνεται σωστά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανάλογα με την πάθηση η θεραπεία γίνεται με επάλειψη και με ελαφρό μασάζ. Όταν πρόκειται για χρόνιες παθήσεις όπως παθήσεις της μέσης, των άνω και κάτω άκρων και άλλων σημείων του σώματος, γίνονται δύο έως τρεις επαλείψεις ημερησίως.

Για θεραπεία από εγκαύματα, τραύματα και λοιπές άλλες παθήσεις πρέπει να γίνονται δύο ή τρεις επαλείψεις ημερησίως, χωρίς όμως να βρέχουμε το σημείο το οποίο θεραπεύουμε.

Το διάστημα της θεραπείας εξαρτάται από τη βαρύτητα της κάθε παθήσεως, γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει επιμονή και υπομονή για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι η αποθεραπεία.

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός. 
Ταξινόμηση κατά:
Εμφάνιση: