Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Αντικαταβολή μετρητοίς
Τα προϊόντα αποστέλλονται με την υπηρεσία ταχυδρομείου "πόρτα-πόρτα" και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Χρέωση μεταφορικών μέχρι 2 κιλά 2,50€, κάθε επιπλέον κιλό 1,12€. Χρέωση αντικαταβολής 2,00€.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις μας ενημερώσετε για την κατάθεση, στέλνοντας το αποδεικτικό με ένα mail στο info@monastiriakokelari.gr ή με fax. στο 26340-44390,  η  παραγγελία σάς αποστέλλεται. Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 426/540000-76. Δικαιούχος: Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα "Ο Άγιος Αυγουστίνος". Το IBAN είναι GR61 0110 4260 0000 4265 4000 076 και ο κωδικός Swift (Bic) ETHNGRAA.

 

Πιστωτική κάρτα

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.