Δωρεάν Mεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€ και
βάρους έως 3 κιλά
Καλάθι Αγορών (0)
  • Ημερολόγιο 2022
  • Επετειακά Βιβλία 1821-2021
  • Βάμα Πρόπολης
  • Ανθόνερο Κενταύριο (200ml)

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Αντικαταβολή μετρητοίς

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Τα προϊόντα αποστέλλονται με τις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ. courier) ή με τη Γενική Ταχυδρομική και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Χρέωση μεταφορικών μέχρι 2 κιλά 2,50€, κάθε επιπλέον κιλό 1,12€. Χρέωση αντικαταβολής 2,00€. Για να εμφανιστεί η επιλογή "Αντικαταβολή" θα πρέπει να επιλεξέτε πρώτα στο πεδίο "Χώρα" την Ελλάδα.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας. Μόλις μας ενημερώσετε για την κατάθεση, στέλνοντας το αποδεικτικό με ένα mail στο info@monastiriakokelari.gr ή με fax. στο 26340-44390,  η  παραγγελία σάς αποστέλλεται. Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 426/006267-76. Δικαιούχος: Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα "Ο Άγιος Αυγουστίνος". Το IBAN είναι GR19 0110 4260 0000 4260 0626 776 και ο κωδικός Swift (Bic) ETHNGRAA.

 

Πιστωτική κάρτα

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.