Καλάθι Αγορών (0)
  • Προσφορά Κρέμα περιποίησης

Όροι Χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική 

Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία 

συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του 

ηλεκτρονικού καταστήματος monastiriakokelari.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από 

το monastiriakokelari.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το 

ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που 

είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών 

των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη 

μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των 

πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την 

εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Το monastiriakokelari.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε 

προσωπικό δεδομένο των πελατών του/ χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την 

προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες 

Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί 

εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού 

καταστήματος monastiriakokelari.gr. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας 

ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η 

χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας 

δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό 

κατάστημα monastiriakokelari.gr διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των 

παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της 

δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού 

καταστήματος monastiriakokelari.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της 

επιλογής "Νέος Πελάτης" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου.

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα monastiriakokelari.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, 

αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των 

προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες ή να εγγραφεί  στην 

ιστοσελίδα εισόδου του ηλεκτρονικού καταστήματος, επιλέγοντας «Νέος Χρήστης 

Εγγραφή». Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του 

μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη 

(password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

- Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο "καλάθι"

εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο πελάτης 

μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή 

(διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την 

ολοκλήρωση της παραγγελίας.

- Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις 

δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

- Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα 

περιεχόμενά της.

- Να δει παλιές παραγγελίες του.

- Να τροποποιήσει τα στοιχεία πελάτη του λογαριασμού του. όπως αυτά παρατίθενται 

λεπτομερώς παρακάτω.

 

Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή νέου χρήστη

Η εγγραφή του νέου χρήστη (πελάτη) στο ηλεκτρονικό 

κατάστημα monastiriakokelari.gr είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε 

παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται μόνο τα 

ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, 

Διεύθυνση, Τ. Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail. Τα 

παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη 

από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να 

χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

 

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη.

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών 

εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού 

καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για 

την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των 

πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές 

υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, 

διαφημιστικό υλικό κλπ.

To monastiriakokelari.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός πελάτη 

ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, 

παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του.

O πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις 

βάσεις δεδομένων του monastiriakokelari.gr όλων των προσωπικών του δεδομένων 

που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

1. έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του monastiriakokelari.gr

2. δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Υποχρεώσεις πελάτη

Ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος monastiriakokelari.gr υποχρεούται :

- Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια 

πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή 

την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά 

του monastiriakokelari.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά 

περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην 

Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών 

Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής 

Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας 

Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και 

Υπηρεσίας.

- Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

- Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού 

καταστήματος monastiriakokelari.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες 

κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των 

επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.

- Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής 

του ως πελάτη.

- Να ενημερώνει τα προσωπικά στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να 

ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που 

διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό 

κατάστημα monastiriakokelari.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το 

λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.

- Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό 

όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες 

του monastiriakokelari.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό 

κατάστημα monastiriakokelari.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@monastiriakokelari.gr,

για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού 

του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση 

του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν 

έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.

- Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε 

συνόδου (session).

- Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες 

που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες 

υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως 

προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του 

ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες 

όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό 

κατάστημα monastiriakokelari.gr  δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για 

οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

 

Προϊόντα και πληροφορίες

- Το monastiriakokelari.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον 

Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του 

ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη 

λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

- Οι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν 

αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή 

οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας (π.χ. διαιτολόγου, διατροφολόγου κλπ.).

- Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς 

σκοπούς και τρόπους χρήσης των προϊόντων και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή

τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν 

διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

- Τα προϊόντα τού monastiriakokelari.gr δεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη 

θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

- Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων 

αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα 

προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, 

σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον 

διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, 

περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για 

ορισμένους σκοπούς.

 

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προτεραιότητα του monastiriakokelari.gr είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη 

για την απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας 

του απορρήτου των δεδομένων και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων 

προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται 

υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του monastiriakokelari.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες 

πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να 

διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα (web site) και να συλλέγονται από 

το monastiriakokelari.gr ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές 

είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names 

και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την 

ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες 

προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη 

από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. 

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν 

πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web 

ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το site  

monastiriakokelari.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και 

περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν 

περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers 

αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει 

τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να 

χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του monastiriakokelari.gr.

 

Προσωπικές Πληροφορίες

Λόγω της ιδιαιτερότητας του web site monastiriakokelari.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα), 

απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή 

των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες 

αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο 

σκοπό. Ειδικότερα μεταξύ του monastiriakokelari.gr και του πελάτη συμφωνούνται ρητά 

και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

Tο monastiriakokelari.gr δηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα 

προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το monastiriakokelari.gr και αφορούν τον 

πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την 

υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την 

ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες 

του monastiriakokelari.gr. Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι αποκλειστικά το 

monastiriakokelari.gr στα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό 

πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή δικαιούται να 

ανακοινώνει τα στοιχεία το monastiriakokelari.gr, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, 

νόμου ή δικαστικής απόφασης.

Tο monastiriakokelari.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / 

προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα 

μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το monastiriakokelari.gr θα 

διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το monastiriakokelari.gr έχει δικαίωμα 

ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα 

αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή 

του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν 

οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).

Tο monastiriakokelari.gr λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του 

απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών 

και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το monastiriakokelari.gr 

δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που 

η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που 

επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, 

αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή 

του στο διαδίκτυο.

Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και 

τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται 

μέσω του monastiriakokelari.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου 

των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που 

το monastiriakokelari.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την 

κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, 

τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των 

συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες 

σχετικές διατάξεις.